Kapcsolat

Szeretettel üdvözöljük a Nyitott Szemmel Mediációs Stúdió oldalán. Hogy miért ezt a nevet választottuk? Mert mediátor és tanácsadó munkatársaink a Nyitott Szemmel magazin munkatársai, szerkesztői, szerzői is egyben. A Nyitott Szemmel hasábjain sok más mellett rendszeres szerzői az Egymás hangolva és Kapcsolatklinika című, házasságápolással, gyermekneveléssel, generációs problémákkal, konfliktuskezeléssel foglalkozó rovatainknak.

Soós AttilaSoós Attila

A Nyitott Szemmel magazin főszerkesztői munkálatai mellett az emberi kapcsolatok minőségének emelésével foglalkozom szívesen, amelyekről rendszeresen tartok előadásokat országszerte. Több mint húsz éve foglalkozom lelkigondozással, házassági és életvezetési tanácsadással, Bibliaoktatással és párterápiával, valamint munkatársaimmal ötödik éve szervezek és vezetek házasságápoló / karbantartó táborokat a Somogy megyei Törökkoppányban, ahol az intenzív, egyhetes kapcsolatápolásnak köszönhetően sok esetben tapasztalhatunk a krízisben lévő párok életében pozitív változást.

Munkámat jól kiegészíti a mediáció, amire leginkább a nehezebb, elmérgesedőben lévő eseteknél van a legnagyobb szükség, ahol akadályoztatott a felek közötti egészséges kommunikáció. Keresztény szemlélettel közelítek a konfliktusok feloldásához, ezért elsődlegesnek tartom a kapcsolatok megmentését, az értékek felismertetését, a gyermekek védelmét, és a megbocsátáson alapuló megbékélés elősegítését.

Elérhetőség: soosattila.nyitottszemmel@gmail.com
Tel:. (+36)20 379-6170
KIM mediátori közvetítői névjegyzék nyilvántartási száma: T/001962

Szász ÁgnesSzász Ágnes

Amivel mindig szívesen foglalkozom, és amiről a legtöbbet írok, olvasok: az emberi lélek titkainak kutatása. Hogyan lehet valakinek a haragját lecsendesíteni, a benne szunnyadó oroszlánt megszelídíteni? Miképpen lehetséges egymással ellenséges viszonyban élőket kibékíteni, a megnyomorodott lelkűeket felemelni? A szociális területen szerzett tíz év konfliktuskezelői és családgondozói tapasztalatomat jelenleg a Nyitott Szemmel magazin felelős szerkesztőjeként és a mediáció során kamatoztatom.

Elérhetőség: soosagnes.nyitottszemmel@gmail.com
Tel:. (+36)20 379-6171