Társasházi mediáció

Bizonyára mindenkinek van tapasztalata arról, néha mennyire könnyű konfliktusba kerülni a szomszédunkkal, vagy lakótársunkkal. Akár több évtizedes jó viszony után is előfordul, hogy az egyik szomszéd – éppen a jó viszonyra alapozva – a másik megkérdezése nélkül önkényesen szolgalmi utat alakít ki magának a másik telkén, vagy pl. tömbházak, társasházak esetén az áthallások,  vagy a közös költségek nem fizetése miatt megkeserítik egymás életét. Nem ritkán szélsőséges helyzetekig is elfajulhatnak a konfliktustok, akár a testi sértésig vagy az önbíráskodásig.

A becsületükben, személyiségükben megsértett felek egy idő után nem képesek meghallani, amit a másik fél állít vagy kér. Számukra gyors és hatékony segítséget jelenthet a gyakorlott mediátor.

Ne várjon addig, míg a megfélemlítésig és a fenyegetettségig elmérgesedik a helyzet! Nem csak a költözés lehet a megoldást!

Segítünk a konfliktus objektív feltérképezésében és az Önök számára legoptimálisabb megoldás megtalálásában! A nyugalma és az egészsége megőrzése érdekében ne szégyellje megosztani velünk a problémáját!

 

109195046